След броени дни ще настъпи първото лятно новолуние. За България то

...
След броени дни ще настъпи първото лятно новолуние. За България то
Коментари Харесай

Идва млада Луна. Не правете това!

След броени дни ще настъпи първото лятно новолуние. За България то ще дойде в 7:37 часа на 18 юни.

Влиянието на младата Луна обаче ще се усеща цяло денонощие, т.е. 12 часа преди момента на новолунието и 12 часа по-късно.
-->
Новолунието е прелестно време, тъй като дава опция да започнете живота си от нулата. Това е моментът, в който елементарно може да оставите всичко неприятно и остаряло в предишното и да влезете в новия лунен цикъл с нови очаквания и цели. 

Младата Луна ще изгрее в Близнаци - лек, нехаен и положителен въздушен знак. Той ще направи всички хора по-отворени и общителни, ще им разреши да взимат балансирани решения, ще форсира решаването на доста задания и проблеми. Емоциите през този интервал ще бъдат под надзор.

В същото време Близнаците са двойствени, тяхната колебливост и неустойчивост могат да се проявят когато и да е. 

Какво не би трябвало да се прави по време на новолуние

По време на младата Луна индивидът, както и самият сателит, имат малко сила, възприятията също се изострят, по тази причина е по-добре да се въздържате от следните неща: подстригване на косата и рязане на нокти; започване на нова работа, планове, бизнес; преумора; не поемайте опасности и не правете недомислени действия; не влизайте в спорове и не изяснявайте връзките си.  

По време на новолуние също по този начин не е целесъобразно да унивате и да се оставяте на неприятните мемоари.  Сега не е време за предишното, а за бъдещето, написа Шоу Блиц. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР